fright night  Eddie de ClownZo’n 200 jongeren dachten in oktober 2014 de laatste trein te kunnen halen. Maar na een Halloween feest in Walibi Holland, strandde zij bij Station Harderwijk. Uiteindelijk eindige Fright Night voor 70 mensen in een Harderwijkse sporthal. Vanaf 8 t/m 30 oktober is het weer Halloweeen Fright Nights. Reizigers zijn gewaarschuwd. Let op! Neem de laatste trein naar huis. Anders wordt ’s avonds je leven een hel door gruwelijke demonen, angstaanjagende zombies, kinky meesteressen, hongerige freaks en eddie de clown. there’s no escape...’ No one can hear you’

 

Gestrande bezoekers Walibi opgevangen

Gestrande bezoekers Walibi overnachten in sporthal

Tientallen jongeren gestrand in Harderwijk
na halloweenfeest

fright night 2016 2
Met de bus
Het attractiepark in de polder is dit jaar voor 16e keer dé horrorplek van Nederland. Met een jaarlijkse groeiend aantal horrorfans die reizen via Station Harderwijk. In 2014 was de laatste bus vanuit Walibi vertraagt door files richting Harderwijk en werkte het weer ook niet mee. Sinds 2015 worden na afloop van het evenement, extra bussen ingezet die een snellere route mogen rijden richting Harderwijk. Daarnaast blijft de buslijn 247, Walibi Express volgens de dienstregeling rijden.


Laatste trein richting Utrecht sprinter 00:19u 
Laatste trein richting Zwolle Sprinter 00:09 u / Intercity Zwolle 00:25u
Laatste bus richting Harderwijk

Controleer je dienstregeling via www.9292.nl of www.ns.nl
(werkzaamheden rondom Utrecht)

Laatste bus #247 vanaf Walibi Holland richting Harderwijk: 23:40u (aankomst 00:05u)
zie ook www.walibi-express.nl  voor de dienstregeling en tarievenHaloween
De populariteit van Halloween neemt toe in Nederland. Griezelkostuums, griezelrestaurants en griezelpretparken, Het feest is vooral populair onder mensen in de leeftijd van 18 tot 29 jaar. Halloween heeft een Keltische oorsprong: volgens de verhalen kwamen op 31 oktober de geesten van alle overledenen van het afgelopen jaar even terug. Tegenwoordig is het een griezelfeest waarbij mensen zich verkleden en in Nederland vooral themafeesten in de grote steden populair zijn. fright night 2016 1

Halloween Fright Nights
Het grootste griezelfeest van Nederland vindt plaats in Walibi Holland. Het attractiepark is tijdens aankomende weekenden omgebouwd in een gigantisch spookhuis. Met Scare Zones en
spectaculaire Haunted Houses kun je ervan uit gaan dat je schrikt en niet zo’n klein beetje ook. Naast The Clinic bevinden zich in Walibi gebieden met namen als Quarantine, Twisted Hellfire, Campsite of Carnage, Things en Game Over.

Dit seizoen zijn er twee nieuwe zones aan het rijtje toegevoegd: Shadows en Pirates Cove. Waar je voorheen alleen in deze zones de stuipen op het lijf kon worden gejaagd door de scare actors, ben je dit jaar nergens meer veilig.

De Haunted Houses: The Villa, Haunted Holidays, Jefferson Manor en Psycho Shock zijn angstaanjagender dan ooit en als dat nog niet genoeg is, kun je daar dus de meest extreme Halloween experience ooit aan je bezoek toevoegen door The Clinic te bezoeken.

No one can hear you
Alle attracties zijn tijdens de Fright Nights tot 23:00 uur geopend. Tickets voor Halloween Fright Nights zijn alleen online te koop en kosten € 37,-. Tickets voor The Clinic moeten los worden aangeschaft bij een ticket voor de Halloween Fright Nights en zijn vanaf nu te koop op www.frightnights.nl voor € 15,- Wacht echter niet te lang, want deze extreem exclusieve experience is alleen voor hen die er snel bij zijn en het lef hebben.

En wees gewaarschuwd. De slogan van deze editie Halloween Fright Nights is niet voor niets: ‘no one can hear you…’

fright night 2016 3

foto's : Walibi Holland

 

Aanvullende gegevens