Sidebar

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Binnenkort wordt op alle (speciale) basisscholen in Harderwijk en Hierden de flyer Sportwijzer uitgedeeld. Sportwijzer is een project om sporten te stimuleren voor de jeugd van groep 3 tot en met 8. Ook ouders kunnen nu meedoen! Geef het goede voorbeeld en sport met uw kind. Tegen een kleine vergoeding kunnen kinderen (of ouders) tijdens 3 of 4 lessen kennismaken met een sport naar keuze.

Ben je tussen de zes en twaalf jaar oud? Meld je dan aan voor Sportwijzer!
Vanaf woensdag 18 februari 13.00 uur kun je je opgeven voor een sport naar keuze via www.sportwijzerharderwijk.nl.

Voorjaarsvakantie
Woensdag 25 februari, in de voorjaarsvakantie, starten de Sportwijzer met een Spetterende Sportmiddag in Sportcomplex De Sypel. Vanaf 13.00 uur kunnen alle kinderen van groep 3 t/m 8 sport clinics volgen en vanaf 15.00 uur is het spetteren in het zwembad. Je kunt je inschrijven via www.sportwijzerharderwijk.nl voor twee verschillende clinics tijdens de sportmiddag. Accounthouders kunnen zich al vanaf maandag 16 februari inschrijven. Dus maak snel een account aan en schrijf je in.

Ook kinderen die in Harderwijk of Hierden wonen, maar elders naar school gaan, mogen meedoen met Sportwijzer. Houd de website in de gaten en schrijf je in via www.sportwijzerharderwijk.nl