Graffiti - Woody - Icare Harderwijk WesteindeVaak is het spuitwerk niet het niveau, dat je graag  als kunstwerk aan de muur zou willen hangen. De ‘tags’ zijn daar een klein voorbeeld van. Deze handtekeningen zijn snel gezet en komen in Harderwijk veelvuldig voor. Meestal niet aanstootgevend maar zeker niet sierlijk. Vooral wanneer deze op een monumentaal pand zijn geplaatst waar Linneaus zijn lessen heeft gevolgd. Of wat dacht u op de Vischpoort of de Stadsmuur en vragen vele zich af waarom en wat staat daar nou.

.


POEP Graffiti BEneluxpad - WEstermeenweg - A28Wat staat daar nou..?
Soms zijn ze duidelijk zoals die onder de A28. POEP. Is POEP aanstootgevend ?. Meningen kunnen verschillen. Maar neem graffiti niet te letterlijk en kijk naar de “cryptische” omschrijving. Vaak worden er Engelse “Slang” woorden gebruik. En zit er een dubbelzinnige betekenis achter. Vanaf het Beneluxpad is de tekst POEP goed te lezen En is onder het viaduct de ideale plek om de Chili con Carne van gisteravond, lekker weg te laten waaien. Het ‘WINDJE” zal door de voorbij razende intercity niet door uw mee fietsende collega’s worden waargenomen. En eventuele reacties van uw collega kan u als “NONSENS” verklaren.


Woody.

Een woud van graffiti. Of betekend ‘Woody’ een liefelijk klein bos. Zoals het Slingerbos.? Of is het een eerbetoon aan de befaamde regisseur en acteur Woody Allen. De betekenis van het woord kan eerder gezocht worden in de strekking van het mannelijk geslachtdeel met een goed humeur. En ontvangt menig internetter SPAM in zijn email box met Viagra aanbiedingen voor een betrouwbare “Woody”. Waarmee de uitdrukking “op een houtje bijten” in een ander licht komt te staan.
graffiti- W loves J Stadsmuur Harderwijk november 2007
Harderwijk heeft een nul beleid voor graffiti. Dit betekend dat binnen drie dagen actie kan worden ondernomen om de graffiti te verwijderen. Desondanks blijven de aanmeldingen beperkt. Terwijl er nog op veel openbaar toegankelijke plaatsen aanstootgevende teksten staan. Helaas is bij de meeste eigenaars van gebouwen niet bekend, dat de graffiti gratis verwijderd kan worden. Want sinds enkele jaren heeft de gemeente middelen beschikbaar om Harderwijk Graffiti vrij te houden. De snelste manier is om het niet bestelde kunstwerkje te verwijderen via de website HarderwijkGraffitivrij.nl

Ziet u in uw woonomgeving graffiti staan. Meldt dat via HarderwijkGraffitivrij.nl of voor meer informatie Snelherstel harderwijk 0341 -411333. 

graffiti-diverse Tags plantage Harderwijk

Diverse Tags op gebouw aan de Plantage.

 graffiti-felicitatie verjaardag Kiki - Benelux pad Harderwijk

Felicitatie verjaardag Kiki -  5-09-19*0 - BZK
Benelux pad Harderwijk
Deze is verwijderd

 graffiti-POEP in Harderwijk Geen hondenpoep Lekker wegwaaien van een FARK

 POEP op het Fietspad / Beneluxpad Harderwijk + Tag SLET

  {youtube}mnk6K20eqUM{/youtube}

 Kunt het filmpje niet afspelen ga naar youtube.nl

Aanvullende gegevens