Volg het spoor

Inspiratiedag Duurzaam Leven? Gewoon Doen!

Vaker fietsen, consuminderen, samen met je buren je eigen energie opwekken. Veel mensen gaan zelf aan de slag met duurzaamheid. Ze zien de voordelen van bewust leven en doen wat bij hen past. Op deze inspiratiedag delen ze hun ervaringen met elkaar en met jou. Je krijgt handvatten aangereikt om zelf op lokaal niveau met duurzaamheid aan de slag te gaan. Ook kun je contact leggen met anderen om je eigen project op te zetten of te versterken. .

 IVN organiseert in samenwerking met de Gelderse Natuur en Milieu Federatie de Inspiratiedag Duurzaam Leven? Gewoon Doen!  

Datum: Zaterdag 22 september 2012
Tijd: 10:00-16:00 uur 
Locatie: Wageningen Universiteit Forum Hoofdgebouw
Droevendaalsesteeg 2, 6708 PB Wageningen 

De dag wordt om 10:00 geopend door Jan van Betten van het duurzaam consumentenplatform Nudge. Daarnaar volgen workshops van initiatiefgroepen die duurzaamheid in Gelderland op lokaal niveau vormgeven.

Samen duurzame energie opwekken of werken aan een duurzame wijk? Het gebeurt al, zoals sprekers van de Groene Transitie Arnhem en de Coöperaties Vallei Energie Ede laten zien.

Ook kun je bij een workshop van Transition Towns kennismaken met de kracht van de lokale gemeenschap. Speciaal voor IVN vrijwilligers is er ook een workshop over het belang van duurzaamheid in de natuurexcursie.

Laat je verassen door een breed aanbod aan workshops en ontmoet inspirerende mensen op deze dag!

Je kunt je opgeven voor deze boeiende dag op ivn.nl/inspiratiedag of door contact op te nemen met Alina Salomon (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 026 351 29 27). Aanmelden kan nog tot 14 september.

De deelnemersbijdrage is € 10,-. Er bestaat ook de mogelijkheid om een duurzame lunch te bestellen. Kijk voor meer informatie over workshops op http://bit.ly/ivn22sept


Aanvullende gegevens