Volg het spoor

Project Veilig Uitgaan Harderwijk, doet u mee?

Uitgaan is leuk! Voor jong èn oud. Harderwijk heeft diverse uitgaansgelegenheden waar mensen graag komen om elkaar te ontmoeten, te dansen en plezier te maken. Maar overlast, agressie, vernielingen en andere problemen komen helaas ook voor in het uitgaansleven..

Project Veilig Uitgaan Harderwijk
Samen met de Harderwijkse horecaondernemers, de politie, Koninklijke Horeca Nederland en andere partijen startten wij afgelopen voorjaar het project Veilig Uitgaan Harderwijk. Met als doel het vergroten van de veiligheid en verminderen van de overlast in het uitgaansleven. Bijzondere aandacht is er voor de aanpak van overlast van uitgaanspubliek op straat en preventieve maatregelen gericht op alcohol en jeugd. Om dit te bereiken wordt het instrument Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan ingezet. In de Kwaliteitsmeter wordt beschreven op welke manier partijen gaan samenwerken, welke maatregelen er worden genomen en hoe die uitgevoerd worden.

Doet u mee?
Woont u in het centrum van Harderwijk en wilt u met ons meedenken om het uitgaan in Harderwijk te verbeteren en veiliger te maken? Dan nodigen wij u van harte uit deel te nemen aan het project Veilig Uitgaan Harderwijk. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Johan Poolen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., afd. Bestuursondersteuning (Veiligheid) of bij Jan Baron, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., afd. Dienstverlening (horecacoördinator).

Aanvullende gegevens