Vanaf 29 november 2012 kan er weer geschaatst worden in het historisch centrum van Harderwijk. Om het nog leuker, mooier en gezelliger te maken laat de organisatie weten, dat zij nog acht sponsorborden langs de baan beschikbaar hebben en er is nog plek voor een hoofdsponsor van Harderwijk op IJs .

Gezocht vrienden
“Vergeleken met 4 weken geleden toen we nog 27 borden hadden te gaan zijn we natuurlijk een heel eind op de goede weg, maar we willen uit die tunnel zijn voordat we gaan starten met bouwen van de baan op 24 november” aldus Marcel Schipper, bestuurslid en lid van de sponsorcommissie. “Als dat lukt kunnen we namelijk de nieuw geplande schaatsen aanschaffen want die zijn na 5 jaar intensief gebruik en een paar keer slijpen echt wel aan vervanging toe, maar zijn tevens ook een behoorlijke kostenpost.”

Fluitketelschuiven
Nieuw dit jaar is dat er voor bedrijven of familie feestjes IJSSJOELEN is ontwikkeld naast het reeds bestaande fluitketelschuiven. Voor wie er met zijn of haar bedrijf een kerstborrel wil organiseren bij de ijsbaan zijn er speciale arrangementen op gereserveerde exclusieve uren beschikbaar. Voor meer informatie kijk op onze website www.harderwijkopijs.nl of mail Monique Mennen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Even terug naar het ‘sponsoren’ van de Harderwijk op IJs. “We krijgen enorm veel vragen van particulieren of zij niet eenmalig een kleine bijdrage kunnen doen als soort van donateur? Er is zelfs door een hele lieve dame van 80 jaar uit het bejaardenhuis geopperd dat de gemeente maar een collecte langs alle deuren in Harderwijk en Hierden moet organiseren, want die ijsbaan moet er toch gewoon komen” vertelt Marcel. “Bijzondere betrokkenheid hebben wij afgelopen weken bijna dagelijks kunnen ervaren.”

Voor hen die een steentje willen bijdragen naar eigen kunnen en zich met recht vriend van de ijsbaan mogen noemen hier het rekening nummer van de Stichting Harderwijk op IJs;
Rabobank Randmeren rekeningnummer 1187.57.946

Voor informatie of andere vragen kunt u contact op nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
bellen met Marcel Schipper 06-53159815.

HELP en Harderwijk Winterstad wordt weer een stad vol verrassingen!Aanvullende gegevens