Shopping-Experience-186Nu het voorjaar echt in volle gang is, wilt u natuurlijk graag een leuke zomeroutfit shoppen. Dames, heren of kinderkleding, schoenen, lingerie, alle segmenten zijn in de binnenstad vertegenwoordigd. Naast de bekende ketens in de Donkerstraat en de Wolleweverstraat, kent Harderwijk een flink aantal zelfstandige kledingwinkels. Kijk bijvoorbeeld ook eens in de Smeepoortstraat, Bruggestraat en de Hondegatstraat. Juist ook daar vindt u leuke, kleinere winkels waar u net dat aparte, bijzondere kledingstuk tegenkomt.

Kom het beleven in de Binnenstad van Harderwijk.
Winkelen is natuurlijk altijd al een beleving in de Binnenstad van Harderwijk, maar op zaterdag 18 april pakken de ondernemers nog eens extra voor u uit. Op deze dag gaat de rode loper voor u uit en is er extra aandacht voor u als klant. Verschillende winkels hebben leuke acties zoals een give-a-way of een speciale aanbieding.

Stoere mannen dromen
Heeft u ook een passie voor klassieke sportauto’s, snelheid en liefde voor techniek? Droomt u ook wel eens om mee te doen aan een van de fameuze autoraces zoals de Mille Miglia of de 24 uur van Les Mans? Speciaal voor de Shopping Experience presenteert Holtman Mode op de Markt een heuse klassieke race Porsche van het merk State of Art. Het herenkledingmerk State of Art is nauw verbonden met klassieke races van toen en nu.

Vrolijke noot
Natuurlijk mag een vrolijke noot tijdens het shoppen niet ontbreken. De ‘ongeremde gasten’
spelen, met veel enthousiasme en humor, zeer herkenbare Nederlands- en Engelstalige
popmuziek. U zult ze tegen komen op de Vuldersbrink, de Markt en in de verschillende winkelstraten.

Aangeklede koffie, lekkere lunch of een gezellige borrel
Tijd om even uit te rusten van het winkelen? Of heeft u last van een knorrende maag? Neem dan plaats op een van de vele gezellige terrassen op de Vuldersbrink, de Markt of de Smeepoortstraat. Een aangeklede koffie, een lekkere lunch of een lekker glas wijn?

Het is allemaal mogelijk in de Binnenstad van Harderwijk!

Shopping-Experience-184

www.harderwijkaltijdwelkom.nlwww.harderwijkaltijdwelkom.nl

Aanvullende gegevens