Elk jaar organiseert Nederland Schoon landelijk een opschoondag. Overal in Nederland wordt dan het zwerfafval op straat opgeruimd. In Harderwijk en Hierden zetten inwoners zich op zaterdag 9 maart in voor een schone buurt. Doet u ook mee?

.

 

Harderwijk en Hierden zijn mooi en schoon, vooral dankzij de inzet van vele inwoners. Helaas is dat echter nog niet overal zo. Maar samen kunnen wij erop eigen wijze wel aan meewerken om Harderwijk en Hierden mooier en schoner te krijgen. Help mee! Gewoon omdat we Harderwijk en Hierden daardoor nog prettiger maken om in te leven.

Doe 9 maart ook mee!
Wilt u ook helpen de buurt schoon te maken? Of wilt u samen met leerlingen van uw school het schoolplein en de buurt schoon maken? Meldt u aan bij Welzijn Op Maat. Wij zorgen voor knijpers, hesjes, vuilniszakken en afvoer van het ingezamelde zwerfvuil.

Informatie en opgeven: Welzijn Op Maat, opbouwwerker Theo Niehof, tel. 434 656 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvullende gegevens