Volg het spoor

Doe mee met de Buitenspeeldag

buitenspeeldag Bron Veilig Verkeer Nederland

Ook in 2013 doen Harderwijkse straten mee aan de Nationale Buitenspeeldag. Op woensdag 12 juni kunnen kinderen in twaalf straten veilig en onbelemmerd op straat spelen. Het doel van de Nationale Buitenspeeldag is het vragen van aandacht voor de buitenspeelruimte en het verbeteren van de verkeersveiligheid voor kinderen. De speeltijden wisselen per locatie, u vindt ze op www.zorgdat.nl. Wethouders Pieter den Besten en Laurens de Kleine gaan enkele locaties bezoeken en met kinderen en straatbewoners in gesprek.

.

 


Deelnemende straten worden geheel of gedeeltelijk afgezet voor het verkeer:
Parkeerplaats aan de Tonselsedreef, door de Brede School Drielanden,
Veld aan de Valeriuslaan (brede School Stadsdennen),
Tonselsedreef (achterzijde ter hoogte van huisnummers 88-100)
Van Heemskercklaan, Chansondreef
Goeman Borgesiuslaan,
Erasmusstraat
 Martinus Nijhoffstraat,
De Ruyterlaan
Vliepad
HK Pootstraat en
Cort v.d. Lindenlaan

Televisiezender Nickelodeon ondersteunt dit landelijke initiatief door tussen 13.00 en 17.00 uur haar website en televisie letterlijk ‘op zwart’ te zetten en kinderen daarmee te stimuleren buiten te spelen. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring van de gemeente Harderwijk en woningcorporaties Uwoon en Omnia Wonen.

Hebt u interesse om volgend jaar in uw straat een Buitenspeeldag te organiseren, neem dan contact op met Carolien Jansson, ZorgDat, tel. 434 656 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvullende gegevens