Sidebar

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Op zaterdag 13 december is er een bijzonder evenement in de binnenstad. Ruim dertig kunstenaars presenteren deze dag hun werk. Dit wordt ter plaatse gedemonstreerd. Vele kunstvormen komen aan bod: van schilderkunst tot beeldhouwwerken, van keramiek tot sieraden, van schilderijen van Brauck tot prachtige foto’s van Karin Huijzendveld. Er zijn ook kant-en-klare kunstwerken te koop. Bent u dus op zoek naar iets bijzonders of misschien nog een mooi cadeau? Dan is een bezoek aan de Smeepoortstraat Kunststraat zeker de moeite waard. 

.
Portret Burgemeester Harm-Jan van Schaik

Bijzonder is ook de live schilderdemonstratie bij Galerie Arneri. Vanaf 11.30 zullen drie kunstenaars aan de slag gaan om onze burgemeester, Harm-Jan van Schaik, op het schilderdoek vast te leggen. Modern, abstract of misschien toch traditioneel? We wachten het in spanning af.  De kunstenaars krijgen 20 minuten de tijd om een opzet te maken. Vervolgens gaan de kunstwerken mee naar huis om de opzet daar verder af te maken. Joz Brummans, de Stadsdichter, zal tijdens de schilderdemonstratie een aantal gedichten voordragen. 

Cultuur Wethouder Gert-Jan van Noort zal op een later moment de kunstwerken beoordelen.

 

Uiteraard worden de kunstwerken daarna geëxposeerd. 

De kunstmarkt is op zaterdag 13 december van 10.00 tot 17.00 uur in de Smeepoortstraat.

Kunst in de Smeepoortstraat

Op zaterdag 13 december is er een bijzonder evenement in de binnenstad van Harderwijk. De Smeepoortstraat is deze dag namelijk omgedoopt tot een ware Kunststraat.

 

Ruim dertig kunstenaars presenteren deze dag hun werk. Dit wordt ter plaatse gedemonstreerd. Vele kunstvormen komen aan bod: van schilderkunst tot beeldhouwwerken, van keramiek tot sieraden, van schilderijen van Brauck tot prachtige foto’s van Karin Huijzendveld. Er zijn ook kant-en-klare kunstwerken te koop. Bent u dus op zoek naar iets bijzonders of misschien nog een mooi cadeau? Dan is een bezoek aan de Smeepoortstraat Kunststraat zeker de moeite waard.

 

Portret Burgemeester Harm-Jan van Schaik

Bijzonder is ook de live schilderdemonstratie bij Galerie Arneri. Vanaf 11.30 zullen drie kunstenaars aan de slag gaan om onze burgemeester, Harm-Jan van Schaik, op het schilderdoek vast te leggen. Modern, abstract of misschien toch traditioneel? We wachten het in spanning af.

De kunstenaars krijgen 20 minuten de tijd om een opzet te maken. Vervolgens gaan de kunstwerken mee naar huis om de opzet daar verder af te maken. Joz Brummans, de Stadsdichter, zal tijdens de schilderdemonstratie een aantal gedichten voordragen.

 

Cultuur Wethouder Gert-Jan van Noort zal op een later moment de kunstwerken beoordelen.

Uiteraard worden de kunstwerken daarna geëxposeerd.

 

De kunstmarkt is op zaterdag 13 december van 10.00 tot 17.00 uur in de Smeepoortstraat.