Sidebar

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Op de reguliere en extra koopavonden en tijdens Christmas Carol op 
vrijdag 12 en zaterdag 13 december en Harderwijk pakt uit! op vrijdag 19, zaterdag 20 en dinsdag 23 december parkeert u gratis op de verschillende parkeerplaatsen die Harderwijk rijk is. Of het nu gaat om de boulevard, het Kruithuis, de Houtwalparkeergarage of welke andere parkeerplaats in het centrum dan ook, de hand kan op de knip blijven. Of beter gezegd, het cadeautje kan net iets boven budget uitvallen, dat extra bakje koffie mag ook of gaat u toch liever voor iets lekkers bij de koffie die toch al in de planning stond?.
In de bruisende binnenstad van Harderwijk staan deze maand december vele activiteiten op het programma. Met de kerstdagen voor de deur wordt Harderwijk nog sfeervoller dan het al is. Op de markt geniet u momenteel van de gezellige ijsbaan van Harderwijk op IJs. In het weekend van 12 december vindt op en in de omgeving van de Vischmarkt Christmas Carol plaats, op zaterdag 13 december is de Smeepoortstraat omgetoverd tot een Kunststraat en in de kerstvakantie verwondert jong en oud zich in het KinderWinterWonderland.  Uiteraard zijn er extra koopmomenten georganiseerd, dus Harderwijk pakt uit!

Centrummanagement Harderwijk streeft naar een gezellige en aantrekkelijke binnenstad met zoveel mogelijk bezoekers en is dus erg blij met de organisaties die activiteiten organiseren. Centrummanagement heeft zich hard gemaakt voor gratis parkeren in Harderwijk.