Sidebar

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Mede dankzij het succes afgelopen jaar van de 40 meter lange glijbaan in het Hortuspark, die werd bemand door korfbalclub ckv Unitas/Perspectief, gaan we dit jaar een aanzet geven tot het creëren van een KinderWinterWonderland om de glijbaan heen. Speciaal voor de allerkleinsten is er dan ook vertier in het park. Er komt een kerststal en een kinderbijbelroute waarin plaat voor plaat het verhaal van kerst wordt verteld..

 

De gezamenlijke kerken organiseren een openlucht kerkdienst op zondag 21 december om
17.30 uur in het Hortuspark (neem je stoeltje mee). Er is een iglo springkussen, een authentieke draaimolen, een kerstwensboom (door Lions Harderwijk). Er staan 2 winterse “Groeten uit Harderwijk” foto-objecten en er is sfeerverlichting met veel ‘kerstbomen’. Door dit alles zal het park omgetoverd lijken tot een winters kinderland wat de komende jaren nog verder kan groeien. Voor de kinderen zal er dus in de kerstvakantie nog meer vertier zijn en gaan komen in Harderwijk Winterstad.
Via een blauwe loper zal een verbinding ontstaan tussen de ijsbaan en de glijbaan.
Een geweldig beleving erbij, naast de vertrouwde ijsbaan die nu in 2014 voor het 8e jaar wordt georganiseerd!


De stichting Centrummanagement en het bestuur van de stichting ‘Harderwijk Op IJs’ nodigen u daarom graag uit voor de officiële opening van het KinderWinterWonderland op Vrijdag 14 december 2014

U bent van harte welkom vanaf 12.30 uur in het Hortuspark op het terras van restaurant de Hortustuin bij de familie Van Essen. Vanuit hier zal om stipt 13.00 uur de opening plaatsvinden door Renate Slokker, centrummanager van de binnenstad van Harderwijk.

Naast deze openingsactiviteit vinden er ook andere evenementen plaats, zoals een demonstratie schoonrijden, IJSschuven, de Disco on ice op de vrijdagavonden, de gratis schaatsles/entree/schaatshuur en nieuw dit jaar de gratis peuterschaatsblokken op de zaterdagochtenden,
de 2e kerstdag en nieuwjaarsdag openstelling,
de Christmas Carols in het weekend van 12 t/m 14 dec.
en de vernieuwde nieuwjaarsduik op zaterdag 3 januari.

De openingstijden van de glijbaan in het nieuwe KinderWinterWonderland staan op de website www.harderwijkopijs.nl (open vanaf 10.00 uur, verder gelijk aan de ijsbaantijden!)