Volg het spoor

Zet een sporttalent of sportteam in het zonnetje

Kent u een sporter of sportteam die een bijzondere prestatie heeft geleverd? U kunt hem of haar nu aanmelden voor het ‘Sporttalent van het jaar’ of ‘Sportteam van het jaar’. Denk bijvoorbeeld aan een jong, veelbelovend talent in uw vereniging of een team dat eindelijk gepromoveerd is. Voor de verkiezing sporttalent zijn er twee categorieën, namelijk sporters tot 12 jaar en van 12 tot en met 18 jaar. Een sporter kan maximaal 1 keer tot sporttalent gekozen worden. De huldiging vindt plaats op vrijdagmiddag 28 juni in het stadhuis.

.

 

Sporters en sportteams
Tijdens de huldiging worden ook individuele sportpenningen uitgereikt voor sporters die in het sportseizoen 2012-2013 het Nederlands, Europees en Wereldkampioenschappen hebben behaald. Daarnaast wordt ook een sportvrijwilliger als ‘Sportvrijwiliger van het jaar’ aangewezen.

Aanmelden
De spelregels voor de sporthuldiging kunt u lezen op www.harderwijk.nl/sport. U kunt sporters, sportteams en vrijwilligers tot vrijdag 7 juni aanmelden bij team Sport, Anneke Bruining, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stuurt u voor de aanmelding van een individuele sporter ook de officiële uitslagenlijst mee. En als u iemand aanmeldt voor een verkiezing, stuurt u dan een motivatie voor de aanmelding mee.

Aanvullende gegevens