Op dinsdag 20 mei vindt er in het stadhuis Harderwijk een slotbijeenkomst plaats over het project ‘Stem van de oudere Turkse migrant’. In Harderwijk is een breed aanbod van zorg en welzijn voor ouderen. Oudere Turkse migranten maakten weinig gebruik van deze voorzieningen. In 2012 is daarom het project ‘Stem van de oudere migrant’ gestart.{jcomments on}.


De afgelopen twee jaar zijn de wensen van de oudere migrant in beeld gebracht. En tegelijkertijd werden zij geïnformeerd over en door sleutelfiguren in contact gebracht met het zorg- en welzijnsaanbod. Het UMC heeft onderzoek gedaan hoe het project heeft bijgedragen om een brug te vormen tussen oudere migranten en de zorg en doet aanbevelingen voor de toekomst. De resultaten van dit project worden tijdens de slotbijeenkomst volgende week dinsdag besproken.

Zorg- en welzijnsinstellingen, ouderenverenigingen en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De bijeenkomst begint met een inloop met koffie en thee van 16.30 tot 16.45 uur. En eindigt om 19:30 na een gezamenlijke maaltijd. Aanmelden kan tot vrijdag 16 mei bij ZorgDat via tel. 434 656 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvullende gegevens