De raadsleden van de gemeente Harderwijk nodigen alle inwoners van harte uit naar een van de drie informele inloopbijeenkomsten ‘Rondje van Harderwijk’ te komen. Tijdens deze informele bijeenkomsten kunnen zij aan raadsleden vertellen wat zij belangrijk vinden. Hoe kan de gemeente helpen om de ideeën of initiatieven te realiseren? De gemeenteraad geeft het rondje!

De raad vindt het belangrijk dat àlle inwoners van Harderwijk en Hierden de gelegenheid krijgen hun mening naar voren te brengen, voordat zij de randvoorwaarden voor nieuw beleid vaststelt. Zodat zaken waarover de raad besluiten neemt ook aansluiten bij wat er speelt in de samenleving. Waar lopen inwoners van Harderwijk tegenaan? Is er een oplossing waarbij de raad kan helpen? Waar liggen bijvoorbeeld mogelijkheden voor woningbouw in de komende tien jaren? Hoe gaat de Binnenstad eruit zien de komende tien jaren. En hoe kunnen kansen uit de veranderingen, die de Binnenstad zal ondergaan, worden benut? Vroeg of laat heeft iedereen, rechtstreeks of indirect, te maken met veranderingen.
Waar en wanneer:
Woensdag 13 mei van 19.30-21.30 uur
Talent House, Langendijkstraat 25, Harderwijk
Woensdag 20 mei van 16.30-18.30 uur
de Hortustuin, Markt 6-10, Harderwijk
Aanmelden is niet nodig, iedereen kan gewoon binnenlopen. Een schriftelijke reactie sturen is ook mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer informatie op www.harderwijk.nl/gemeenteraad de raad is ook te vinden op Facebook: www.facebook.com/RaadHarderwijk en opTwitter:www.twitter.com/RaadHarderwijk

Aanvullende gegevens