Sidebar

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Collegeprogramma: u kunt meedenken, meepraten, meedoen!
Voor het nieuwe collegeprogramma wil het college nadrukkelijk inwoners, organisaties en bedrijven betrekken. Welke inbreng kunt u, kan uw organisatie of uw bedrijf hebben voor de samenleving? Welke toegevoegde waarde hebt u, uw organisatie, bedrijf voor Harderwijk en Hierden? Hoe gaat het met uw wijk, uw organisatie of bedrijf en wat kan volgens u anders? Wat houdt u bezig en waarmee wilt u aan de slag voor een betere samenleving?

.

 

Internetpeiling Tour d’Harderwijk
De Tour ‘Harderwijk begint met een internetpeiling onder de inwoners van de gemeente. Wij leggen u stellingen voor die te maken hebben met keuzes die de politiek vroeg of laat moet gaan maken. Het college is benieuwd naar uw reacties. Deze internetpeiling kunt u de komende weken volgen en blijft online via de gemeentelijke website tot medio september.

College in gesprek met u
Het college van B&W daagt u, inwoners, organisaties en ondernemers uit om met ideeën te komen. Het college wil graag met u in gesprek en horen wat er leeft en op welke manier we kunnen samenwerken. Het college is op zoek naar ideeën en initiatieven in de samenleving die nieuwe kansen en mogelijkheden opleveren.
Het college gaat daarom in een Tour d’Harderwijk langs inwoners, organisaties en bedrijven. U kunt hen vanaf 25 augustus, gedurende drie weken, verwachten op diverse plekken in Harderwijk en Hierden, in de wijk, op straat of op werklocaties. De data voor de bezoeken kunt u binnenkort lezen op de gemeentelijke website, op de gemeentepagina, via Facebook en Twitter

Uitkomsten
Na de Tour d’Harderwijk organiseren wij een bijeenkomst waar de uitkomsten van Tour d’Harderwijk worden gepresenteerd en welk effect dit heeft gehad op het collegeprogramma. Wij informeren u nog hierover.

Meer informatie vindt u op www.harderwijk.nl/tourdeharderwijk