Alle bladeren verzamelen

Harderwijks nieuws
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Bladeren Veegwagen HarderwijkIn de komende periode gaan in Harderwijk de buitendienstmedewerkers en aannemers aan het werk met het wegblazen van de herfst bladeren. Met veegwagens en meerdere bladblazers gaan ze de strijd aan met het blad. Het blad wordt verzameld en naar de composthoop gebracht.


 bladeren hersft 20161029 51 IMG 20161029164531 127
Verzamel bladeren in bladkorven
Ook u kunt het blad van de gemeentebomen verzamelen die in uw tuin, op de straat of de stoep liggen. De gemeente zet in week 41 meerdere bladkorven uit in Harderwijk en Hierden waar u het blad in kunt doen. Hiervoor hebben wij speciale locaties aangewezen. In het buitengebied van Hierden staan geen bladkorven, alléén daar mag u het blad in de berm vegen.

 
Zo gebruikt u de bladkorven

- In de korven mag alléén bladafval worden gedeponeerd;

- Het bladafval mag uitsluitend afkomstig zijn van gemeentebomen die in uw tuin, op de stoep, de straat of het plein liggen;

- In de korven mogen géén takken of ander afval zoals lege flessen en vuilniszakken worden gedeponeerd.

  
Met de bladkorven willen wij graag samen met u werken aan een schone en veilige straat. De wijkbeheerder houdt in de gaten wanneer de bladkorf geleegd moet worden. Zodra de meeste bladeren gevallen zijn, worden de bladkorven weer verwijderd. Informatie: Snel Herstel, tel. 411 333 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

bladeren hersft