Gastvrij ontvangen in Harderwijkse binnenstad.

evenementen
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Gastheren vrouwen Hwijk 2015 Harderwijk Gemeente centrumWanneer je dit zomerseizoen in de binnenstad van Harderwijk wordt aangesproken door vriendelijke gastheren en gastvrouwen, schrik dan niet. Stichting Centrummanagement en het Stadslab Harderwijk hebben de handen ineen geslagen om de bezoekers van Harderwijk een gastvrij welkom te heten en ze van handige informatie te voorzien.

Op strategische locaties in de binnenstad staan de dames en heren klaar om elke vraag te beantwoorden, je de weg te wijzen of je gewoon een vriendelijke lach te schenken. Uiteraard haal je bij hen de beste tips en adviezen om je bezoek aan het centrum van Harderwijk zo leuk, efficiënt of juist uitdagend te maken als jij wilt.

Vanaf donderdag 9 juli zijn de gastheren en –dames de komende 7 weken elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00u tot 17.00u present nabij de Wereldwinkel (Houtwalgarage) en de Smeepoortstraat (tegenover Brasserie De Bank). Duidelijk te herkennen aan hun kleding, informatie flyers en die vriendelijke lach. Welkom!

foto: Fotostudio Merjenburgh.