Evenementensubsidie : € 60.000,- beschikbaar

evenementen
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

De Gemeente Harderwijk heeft voor 2013 een flinke pot met geld beschikbaar om nieuwe en bestaande evenementen te stimuleren, die Harderwijk en Hierden meer uitstraling geven en daarmee sterker promoten. .

Subsidie aanvragen
Om voor een bijdrage in aanmerking te komen moet een evenement voldoen aan een aantal criteria. Zo moet het evenement plaatsvinden in de gemeente Harderwijk en passen binnen het gemeentelijk evenementenbeleid. Evenementenorganisatoren kunnen de subsidie aanvragen via www.harderwijk.nl/evenementensubsidie.

De subsidie wordt in twee tranches toegekend. De eerste tranche (€ 55.000,-) wordt verdeeld onder de aanvragen die voor 1 maart 2013 worden ingediend. De tweede tranche (€ 5.000,-) wordt verdeeld onder de aanvragen, die voor 1 augustus 2013 worden ingediend. Het college van burgemeester en wethouders besluit over de toekenning van de subsidie, welke bekend wordt gemaakt voor 1 april en 1 september 2013.

Let op: een subsidieaanvraag is geen vergunningaanvraag. Evenementenorganisatoren dienen ook een evenementenvergunning aan te vragen. Wij wensen iedereen die in 2013 een evenement organiseert in de gemeente veel succes!

Informatie: afd. Samenleving, Joke Büttner, tel. 411 157 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..