Harderwijk op IJs bouwt spanning op.

evenementen
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

De ijsbaan HarderwijkDe laatste weken voor het Go/No Go moment voor de organisatie breken aan. Op 15 oktober valt de beslissing. Zijn er genoeg financiële middelen die ook dit jaar Harderwijk op IJs weer mogelijk maken? Kom in actie voor de ijsbaan en zorg voor de GO op 15 oktober zodat we kunnen starten. De organisatie is hard op zoek naar sponsoren/partners die het project willen steunen en het belangrijk vinden dat de jeugd beweegt/sport..

Sponsor met uw bedrijf, organisatie, straat of collega-ondernemers de mobiele kunstijsbaan op de Markt in het centrum van Harderwijk. Wordt ook een IJskoning en u bent uitgenodigd voor meerdere sponsoravonden waar ondernemers met elkaar kennis maken, netwerken, ijssjoelen of ijsstokschieten en kom ook op een speciaal gereserveerde familieavond gezellig schaatsen met de kids.

Laat uw bedrijfsnaam schitteren langs de boarding van de ijsbaan waar elk jaar door meer dan 14.000 kids geschaatst wordt en waar het in het horecapaviljoen goed toeven is.

Naast de vertrouwde ijsbaan op de Markt komt in het Hortuspark dan ook weer de glijbaan terug. Het afgelopen jaar hebben we gemerkt dat naast de glijbaan behoefte is om ook vertier voor de peuters en kleuters te organiseren. Het nieuwe Kinder Winter Wonderland in het Hortuspark zal een beleving worden voor jong en oud, van glijbaan tot kerststal, van draaimolen tot kerstwensboom!

Is uw interesse gewekt en wilt u graag sponsor worden? Wij beantwoorden graag uw vragen en wensen. Contact This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel Marcel Schipper 06 - 53 15 98 15

Stichting Harderwijk op IJs is een non-profit organisatie die als doel heeft kinderen en jongvolwassenen op een leuke manier en in een sfeervolle setting, kennis te laten maken met de schaatssport. Een oer-Hollandse sport waarin een klein landje groot is.