Roadshow ‘Laat je niet overvallen’

Harderwijks nieuws
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

laatjenietovervallen logo-297x300Op donderdagavond 15 januari organiseren wij in samenwerking met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) een informatieavond over overvalpreventie. De avond is uitsluitend bestemd voor winkeliers en ondernemers/medewerkers van tankstations en snack- of broodjeszaken.

 

Tijdens deze avond leren de deelnemers in verschillende workshops hoe zij het risico op een overval, afpersing, winkeldiefstal en agressie kunnen verkleinen.

Aanmelden
Winkeliers en ondernemers zijn inmiddels persoonlijk uitgenodigd door de gemeente Harderwijk. Heeft u geen uitnodiging ontvangen maar behoort u wel tot de doelgroep én wilt u deze avond graag bijwonen, meld u dan snel aan via www.veiligondernemenbeginthier.nl/overvallen/. U vindt hier ook het programma van deze avond die plaatsvindt in Van der Valk Hotel Harderwijk. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

Informatie
Wilt u meer informatie over de Roadshow ‘Laat je niet overvallen’ dan kunt u contact opnemen met de gemeente Harderwijk, via tel 0341 411 911.