Geen natte voeten. Waterschapsverkiezingen 2019

Politiek
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
regenbui fiets 016harderwijkGelijktijdig met de verkiezingen voor Provinciale Staten op 20 maart 2019 mag jij ook het vakje rood kleuren voor de  Waterschapverkiezingen van Vallei en Veluwe. Voor de komende verkiezingen zijn waterveiligheid, klimaatverandering, energietransitie en circulaire economie belangrijke speerpunten voor het waterschap. Ook het nieuwe belastingstelsel vraagt alle aandacht.Harderwijk

Een van de mannen en vrouwen op het stembiljet is de Harderwijker Jan van der Kolk, lijsttrekker van Lokaal Waterbeheer. Jan van der Kolk zit sinds 2009, met een onderbreking van twee jaar, in het algemeen bestuur van Waterschap Vallei en Veluwe, de laatste 4 jaar als fractievoorzitter van Lokaal Waterbeheer. De partij r staat voor:een praktische en onafhankelijke aanpak veilige dijken, droge voeten en schoon oppervlaktewater. En alleen trendmatige belastingverhoging!

Zetels
Het bestuur van Lokaal Waterbeheer heeft in haar bestuursvergadering besloten Jan van der Kolk uit Harderwijk opnieuw te benoemen tot lijsttrekker Bij de laatste verkiezingen voor het waterschapsbestuur in 2015 was Van der Kolk ook al lijsttrekker. De partij behaalde toen twee zetels.

Meer informatie over Lokaal Waterbeheer op www.lokaalwaterbeheer.nl.